Referenties VvE

Het resultaat van ons vak laat zich heerlijk fotograferen. Hieronder geven we u dan ook een indruk van ons werk, waarbij u ook leest hoe onze opdrachtgevers over ons denken. Wilt u een van hen spreken? We leggen het contact graag voor u. Wilt u meer werk van ons zien? Kijk dan eens op Facebook!

.

“In september 2016 heeft Busio schilderwerken uit Eindhoven ons appartement aan de Stiffelio 46 tot en met 62 naar volle tevredenheid geschilderd. Het was de eerste keer dat wij dit schildersbedrijf uitgenodigd hebben om ons gebouw te schilderen. Naast diverse herstelwerkzaamheden aan de kozijnen heeft het bedrijf Busio de gehele buitenkant geverfd. Door de goede weersomstandigheden is het hele traject snel verlopen. Ze hebben op een uitstekende en prettige manier met ons samengewerkt. Er was weinig of geen overlast en het terrein is keurig schoon achtergelaten. Het gebouw ziet er weer prima uit en kan er weer jaren tegen.

Het bestuur van de Vereniging van Eigenaren Canopus B

 

.

“Gezien eerdere mindere ervaringen omtrent de kwaliteit en afwerking van ons schilderwerk waren wij op zoek naar een bedrijf waarin Kwaliteit ten opzichte van de prijsvorming voorrang hadden. Door onze vastgoedbeheerder werden wij geattendeerd op schildersbedrijf BUSIO uit Eindhoven, welke bij de eerste kennismaking en opname van het uit te voeren werk een zeer positieve indruk op ons maakte. Hetgeen tot uiting kwam in de ook voor ons duidelijke offerte aanbieding wat wel en wat niet in de prijs was inbegrepen. Waarbij opviel dat er meer wel dan niet in de prijs was opgenomen en in later stadium ook niet heeft geleid tot discussies over meer of minder werk. Voor de meeste van onze bewoners – leden is het opgevallen dat er meer geschuurd en geplamuurd werd dan in voorgaande schilder beurten. De complimenten aan ons als Bestuur waren daarbij niet van de lucht.!!! Dus ook van het Bestuur een dikke Pluim voor de Fa. BUSIO. Mag gezegd worden dat alle afspraken die gemaakt zijn perfect werden nagekomen en BUSIO met een zeer betrokken en nette club schilders bij ons aan de gang geweest zijn. Al met al hebben wij als Bestuur besloten schildersbedrijf BUSIO ook voor vervolg opdrachten in aanmerkingen te laten komen en zijn met hun in onderzoek om een totaal meerjarig onderhoudsplan op te zetten in een jaarlijkse controle van het schilderwerk en indien nodig in contract – vorm.”

Namens de VvE Hofmeijer – B te GELDROP.
Afdeling Technische Zaken.
Rob Steenhorst

 

.

“Busio Schilderwerken heeft al meerdere schilderwerken voor onze VvE gemaakt. We zijn blij met de resultaten. Het schilderwerk is prima, personeel netjes en afspraak is afspraak. Tevens is de kwaliteit – prijsverhouding goed!”

Carola Tielemans VvE Bomanshof

 

.

“Graag willen wij de complimenten overbrengen over de wijze waarop de schilderwerkzaamheden zijn uitgevoerd,
zoals de planning en een vooraf gemaakt plan om het werk in de daarvoor afgesproken tijd op te leveren.
Busio schilderwerken heeft een goede indruk bij de bewoners achtergelaten met betrekking tot zowel het
nakomen van afspraken als de netheid op de werkplek, kortom een enthousiaste ploeg.
Voor de toekomst hebben wij een lange termijn planning met Busio schilderwerken
gemaakt en een controle op het schilderwerk om de twee jaar. “


Tiny Smits VvE Appartementencomplex Canopus A