Referenties bedrijven

Het resultaat van ons vak laat zich heerlijk fotograferen. Hieronder geven we u dan ook een indruk van ons werk, waarbij u ook leest hoe onze opdrachtgevers over ons denken. Wilt u een van hen spreken? We leggen het contact graag voor u. Wilt u meer werk van ons zien? Kijk dan eens op Facebook!

.

““Wij zijn als vereniging zeer content met het uitgevoerde schilderwerk. De kwaliteit oogt goed en degelijk.
Het controlerapport bevestigt onze waarnemingen. De samenwerking met onze commissieleden verliep soepel en de communicatie was uitstekend.
Ik verwacht dat we onze samenwerking de komende jaren op dezelfde voet kunnen voortzetten”.

F. Dirckx – TV Bokt  

 

.

“Wij zijn erg tevreden met de schilderwerkzaamheden die Busio Schilderwerken de afgelopen tijd voor ons heeft verricht. Diverse muren in onze kantoorruimte en in de werkplaats zijn voor ons geschilderd. Busio Schilderwerken komt gemaakte afspraken na, is professioneel,
denkt mee en het resultaat is boven verwachting. De muren zien er superstrak uit, in wit en in kleur. Tevens is de kwaliteit – prijsverhouding goed. Wij genieten van het mooie resultaat en raden nieuwe opdrachtgevers aan om hun opdracht ook door Busio Schilderwerken uit te laten voeren. Bedankt!”

W. van den Broek – Directeur Tegema

 

.

“Ik ben heel blij met het resultaat. Het schilderwerk is prima uitgevoerd en het personeel werkt erg netjes. Daarnaast worden afspraken correct nagekomen!”

N. Smits

 

 

“Voor goed schilderwerk kan ik Busio Schilderwerken zeker aanbevelen. Net personeel en prima communicatie waarbij afspraken worden nagekomen. Top!”

C. Faes – Philips Fruittuin